Kontakt os i dag

Ring: 51 26 ​09 54

Skriv til os

mortenryom@gmail.com

check-mark (2)​ +15 års erfaring        check-mark (2)  Autoriseret kloakmester        check-mark (2) Kvalitetsgaranti

Kundeanmeldelser​

Trine Nødebo

​Value for money

Morten kom selv inden han gik i gang og så på opgaven, som bl.a drejede sig om at rydde en tilvokset have og plæne jord med efterfølgende græssåning med et flot resultat. Til aftalt tid og pris. Det er det jeg kalder value for money. Jeg kan varmt anbefale Morten Ryom.

Marianne Bak og 

Claus Møller

​Vedr. Renovering af kloak og tagbrønde

Opgaven omfattede renovering af kloak og tagbrønde samt ny belægning i hele indgangspartiet. Morten udførte arbejdet omhyggeligt med god planlægning og information og med godt samarbejde. Resultatet blev rigtig godt, og vi glæder os over det hver dag!

Oliver, Ålsgårde​

​Vedr. Etablering af ny faskine.

Behagligt samarbejde, og veludført arbejde.

Jeg kan varmt anbefale Morten Ryom.

Pia, Dronningmølle

​Vedr. Nye kloakrør og brønd

Professionelt og kompetent løsning af opgaven.Meget stor troværdighed, overholdelse af tidsplan, og alt reetableret efterfølgende til fulde.Kan kun anbefales.

Conny, Gilleleje

​Vedr. Minirensningsanlæg, gravet ud

Vi har været tilfreds med Ryom Kloak. Uden at have den store tekniske forstand ser det hele fint ud. Der er god opfølgning på opgaverne.

Malene, Virum

​Vedr. Revet tilbygning ned, gravet faskine ned, omlagt rør

Vi har været så tilfredse med Morten Ryom. Vi har tidligere været uheldige at have kontakt med et dårligt firma, derfor var det så godt at vi fik fat i Morten. Sammenlignet er han helt helt oppe i skyerne. Generelt var han meget omhyggelig og forsigtig med nedrivningen af bygningen. Efterfølgende sørgede han hurtigt for at alle murbrokker blev kørt væk med det samme. Generelt kan mansige at han underspiller sit arbejde lidt, han har ihvertfald virkelig imponeret her. I forbindelse med at rørene skulle omlægges så haven også skidt ud, men det løste han selvfølgelig og udover det blev tidligere skader fra det andet firma også rettet til på eget initiativ. Der er desuden også altid fin kommunikation med Morten over hans mobil. Vi kan kun give Ryom Kloak de varmeste anbefalinger.

Henning, Helsingør

Vedr. Isoleret soklen, dræn i bunden, brønd i haven som pumper ud i kloaksystem, dræn under græsplanen i haven.

Jeg har været 100 % tilfreds med Ryom Kloak. Jeg fik lavet mange ting af firmaet som var svært at give tilbud på, så vi blev enige om at han gjorde det hele på timeløn. Der efter mødte Morten op hver dag og arbejdede knald hårdt og effektivt. Jeg føler mig rigtig godt behandlet undervejs og det var en fair løsning for begge parter. Der var desuden også altid rydder pænt op undervejs og efterfølgende.

Uffe, Ølstykke

Vedr. 3 nye afløb i kælderen efter oversvømmelse, plus tv inspektion.

Jeg fik lavet nogen nye afløb af Ryom Kloak og det gik helt som aftalt. I samme forbindelse fik jeg lavet en TV-inspektion hvor der blev opdaget en fejl i afløbet. Det var flot at de opdagede den fejl også. Fejlen blev rettet til og har ikke voldt problemer siden. Der har intet være at udsætte på Ryom Kloak.

Skriv en kundeanmeldelse​

Udfyld nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Indhent tilbud

Ring på telefonen eller send os din mail. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser er på håndværker.dk​

​​Ryom Kloak og Anlæg ApS

Smidstrupvej 69 , 3230 Græsted

CVR: 34887705

​Telefon: 51 26 09 54

​E-mail: mortenryom@gmail.com 

Besøg håndværker.dk-profil - Lav anmeldelse

​Følg Ryom Kloak & Anlæg ApS

På vores Facebook-side vil du løbende kunne følge med i vores projekter, samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på Facebook →